Handbalista Roxana Varga, din accidentare în accidentare

Ghinion în toată regula pentru interul dreapta al echipei HC Zalău, care, după o pauză de şase luni în care a fost accidentată, a jucat un singur meci pentru formaţia antrenată de Tadici, iar zilele trecute, în timpul unui antrenament, accidentarea a recidivat

Starea de sănătate a interului dreapta de la HC Zalău, Roxana Varga, este incertă, chiar dacă, la un moment dat se părea că recuperarea a decurs bine, iar handbalista îşi va putea ajuta echipa din teren în ultimele etape din acest sezon.
Managerul Gheorghe Tadici ne-a dezvăluit că accidentarea jucătoarei a recidivat, iar aceasta a şi plecat spre Viena, unde va efectua un control medical în cursul zilei de joi, pentru a vedea cu exactitate care este diagnostiul. „Am trimis-o la Viena pentru a-şi face un control medical şi a vedea cu exactitatea care este starea ei de sănătate. Accidentarea a recidivat. Am sperat că-şi va reveni, dar, din păcate, se întâmplă şi astfel de momente în sport. După acest control vom şti exact ce avem de făcut şi peste cât timp va putea reveni pe teren”, a precizat antrenorul echipei zălăuane.
Accidentată în luna octombrie a anului trecut, în timpul partidei dintre HC Zalău şi Universitatea Neptun Constanţa, când a suferit o ruptură la ligamentele încrucişate, Roxana Varga a revenit pe teren luna trecută, evoluând pentru HC Zalău în meciul din Cupa României, unde a marcat două goluri împotriva liderului, HCM Baia Mare. Din păcate, accidentarea lui Varga a recidivat în timpul unui antrenament, iar jucătoarea riscă să fie supusă unei noi intervenţii chirurgicale.

Soluţia de înlocuire pentru Roxana Varga putea veni chiar din partea formaţiei clasate pe primul loc, HCM Baia Mare, clubul maramureşean anunţând că se va despărţi în această vară de o serie de juătoare, printre care Gabriela Szucs şi Ana Maria Tănăsie, două foste componente ale HC Zalău. Tadici a declarat, însă, că nu preferă varianta revenirii celor două jucătoare la formaţia pe care o antrenează din mai multe puncte de vedere.

 

One Thought to “Handbalista Roxana Varga, din accidentare în accidentare”

  1. aaa

    viata extrasportiva din pacate nu ajuta la o vindecare completa.

Leave a Comment